Zoeken
  • Margreet Feenstra

Heerlijk improviseren bij Struinen in de Tuinen Zeist

Wat was het een topdag, zondag jongstleden. Jan Rijnierse en ik speelden drie keer een half uur voor het publiek van Struinen in de Tuinen, de buitenvariant van Gluren bij de Buren, in een prachtige, ruime achtertuin in Zeist.

Aan het begin van onze improvisatievoorstelling 'Mag het licht aan?' vroegen we het publiek om input voor onze scènes. Jan en ik speelden twee acteurs die repeteren voor een voorstelling. Wat gebeurde er volgens het publiek achter de schermen tussen deze twee acteurs?


De ene keer wilde het publiek dat we ruzie kregen en het weer bijlegden, de andere keer kregen we het werkwoord 'bridgen' als input, wat leidde tot mijn eerste les bridge ooit door een behoorlijk betweterige instructeur. Enfin, en zo verder.

Het was heerlijk om drie keer een half uur voor publiek te mogen improviseren. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, zo lang. Maar het was genieten. Ook voor het publiek, merkten we. Ik blijf het bijzonder vinden als er om je gelachen wordt of als het publiek stil is omdat het benieuwd is naar het vervolg.


Bedankt, gastvrouw en gastheer Evelien en Robbert. Bedankt, organisatoren van Struinen in de Tuinen. Bedankt Jan, voor deze fijne speeldag. En bedankt publiek, want zonder input kunnen wij geen mooie scènes brengen. Gelukkig hebben we de foto's nog. Bedankt dus ook, fotografen!

Trainingsacteur nodig? Of vind je het leuk als wij een keer bij jou komen spelen? Op het werk of voor een bepaalde gelegenheid? Bel of mail. Gegevens vind je op de contactpagina.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Poesjes!