top of page
romantische-pipowagen-huren-weekend-wijk-bij-duurstede-gipsy-wagon-cat.jpg

ROMANTISCHE PIPOWAGEN HUREN OP HET PLATTELAND

Heerlijke plek in een oude boomgaard

romantische-pipowagen-huren.jpg

ROMANTISCHE PIPOWAGEN HUREN

Hoe romantisch, deze tiny pipowagen. Je kunt 'm huren! Vanaf twee nachtjes. Vanuit je elektrisch verstelbare bed kijk je de boomgaard in en heb je vrij uitzicht over het weiland. Daar zie je 's morgens de zon opkomen. Je verblijft in een hoogstamboomgaard met twintig verschillende soorten fruitbomen.

IMG_3722 2.jpeg

DIEREN OP HET TERREIN

De schapen van onze favoriete buurman grazen in de weitjes tegen de dijk en af en toe komen onze katten Kas en Moederpoes een kijkje nemen. (Ze mogen alleen niet naar binnen...) In dit knusse gastenverblijf vind je alles wat je nodig hebt: een douche en wc en een keukenblokje met twee keramische kookplaten. Zoek je een origineel, romantisch stulpje op een landelijke plek met eigen voorzieningen? Dan is dit echt iets voor jou. Je bereikt je verblijf via een houten trap naar het bordes.

IMG_3710 2.jpeg

PIPOWAGEN HUREN OP HET PLATTELAND

Je verblijft op het platteland, in rivierengebied, onderaan de Lekdijk. Het pittoreske Wijk bij Duurstede is de dichtstbijzijnde plaats. Het heeft een rijke geschiedenis en een prachtig historisch centrum, gezellige winkelstraatjes en prima horeca. Over de dijk fiets je er zo naar toe.

GENIETEN IN DE BOOMGAARD

Tijdens je verblijf in ons Natuurhuisje kun je heerlijk onder de fruitbomen van de hoogstamboomgaard zitten. Tip: sta een keertje vroeg op en ontbijt met een schitterende zonsopgang. Op het erf vind je twee lieve buitenkatten en een aantal schapen. Op het terrein kun je - uiteraard gratis- de auto kwijt. Je kunt heerlijk fietsen in de directe omgeving.

Meer foto's zien of direct boeken? Ga naar Natuurhuisje.nl.

bottom of page