Zoeken
  • Margreet Feenstra

Eenakter Thee tijdens Gluren bij de Buren Zeist op 3 juli 2022

Bijgewerkt op: 4 jul.

Op zondag 3 juli 2022 spelen Ivana Gutierez en ik de eenakter Thee tijdens Gluren bij de Buren. Kom je kijken?


Erg leuk dat we dit mogen doen in een voor mij vertrouwde omgeving, vlakbij mijn vorige woning, en vrijwel naast het huis waarin we ooit besloten om in het lommerrijke dorp Zeist te gaan wonen. Maar dit terzijde.


Thee is een heerlijke eenakter van Eva Vesseur. In een theehuis halen twee jeugdvriendinnen herinneringen op. Aan hun jarenlange vriendschap is indertijd op vreemde wijze een einde gekomen. De dames delen een mysterieus geheim...

Wat, wanneer en waar? Eenakter Thee. Zondag 3 juli 2022 om 14:30 / 16:00 / 17:30 aan de Cornelis Schellingerlaan 11 in Zeist. Gratis entree.


Wie? Regie: Lucinda Spitters. Spel: Ivana Gutierez en Margreet Feenstra. Auteur Eva Vesseur.


Waarom? Omdat het een toffe eenakter is en omdat het fantastisch is om dit samen met Ivana en Lucinda te doen! Love it.


Kun je niet op zondag 3 juli 2022? Volgende kans is zaterdag 10 september 2022 in Wijk bij Duurstede, tijdens Theatertoeren bij de Boeren. Gratis entree.


Ivana Gutierez en ik, Margreet Feenstra, hebben allebei een tweejarige theateropleiding gevolgd in Den Bosch aan de Meisner Toneelacademie van Paul Dekker. Daar kennen wij elkaar van. Al tijdens de eerste keer dat we samen een scene instudeerden, merkten we dat we aan elkaar gewaagd zijn.


Na diverse toneelteksten te hebben gelezen om te beoordelen welk stuk we uiteindelijk samen op de planken wilden brengen, zijn we op de eenakter Thee uitgekomen. De personages Corrie (Ivana) en Marie-Louise (Margreet) passen ons goed en dagen ons uit om goed vanuit het contact en vanuit de ander te werken.


We zien je graag in het publiek!


De volgende dag... 4 juli dus...


En zo is het dan geworden: drie keer gespeeld in de woonkamer van onze geweldige hostess Maud. Twee keer volle bak, een keer meer dan halfvol. We hebben genoten en gevlogen. Veel plezier gehad en door drie keer achter elkaar te spelen veel ontdekt en losgelaten.
92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Poesjes!