top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMargreet Feenstra

Allerlaatste keer eenakter Thee tijdens ENAK in Haarlem Schalkwijk op zondag 12 februari 2023

Op zondag 12 februari 2023 spelen Ivana Gutierez en ik voor de allerlaatste keer de eenakter Thee tijdens het driedaags eenakterfestival ENAK in Haarlem Schalkwijk. Kom je kijken?


Thee is een heerlijke eenakter van Eva Vesseur. In een theehuis halen twee jeugdvriendinnen herinneringen op. Aan hun jarenlange vriendschap is indertijd op vreemde wijze een einde gekomen. De dames delen een mysterieus geheim...

Wat - Thee tijdens het nieuwe eenakterfestival ENAK. Zondag 12 februari 2023 in Haarlem Schalkwijk. Entree 5 euro p.p. Aanvang optreden: 14.30 tot 15.00 uur.

ENAK is een nieuw eenakterfestival in Haarlem. Er zijn voorstellingen op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Meer over ENAK.


Waar - WereldCultuurhuis/WereldMuziekSchool (Winkelcentrum Schalkwijk). Publieksingang ENAK: Casablancastraat 6a (achteringang buitendeur, plein bij de parkeergarage/Albert Heijn)


Wie - Regie: Lucinda Spitters/Paul Dekker. Spel: Ivana Gutierez en Margreet Feenstra. Auteur Eva Vesseur.


Waarom - Omdat het een toffe eenakter is en omdat het fantastisch is om dit samen met Ivana te doen!


En verder - Ivana Gutierez en ik, Margreet Feenstra, hebben allebei een tweejarige theateropleiding gevolgd in Den Bosch aan de Meisner Toneelacademie van Paul Dekker. Daar kennen wij elkaar van. Al tijdens de eerste keer dat we samen een scene instudeerden, merkten we dat we in positieve zin aan elkaar gewaagd zijn.


Na diverse toneelteksten te hebben gelezen om te beoordelen welk stuk we uiteindelijk samen op de planken wilden brengen, zijn we op de eenakter Thee uitgekomen. De personages Corrie (Ivana) en Marie-Louise (Margreet) passen ons goed en dagen ons uit om goed vanuit het contact en vanuit de ander te werken.


We zien je graag in het publiek!


Eerder hebben we Thee gespeeld in Zeist, tijdens Gluren bij de Buren in juli 2022 en in Baarn, tijdens Gluren bij de Buren in februari 2023.




254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2 Post
bottom of page