Zoeken
  • Margreet Feenstra

Dag 5 #vijfwekenthuisretraite Elke dag twee uur wandelen

Vanmorgen was ik ineens erg verdrietig om wat we allemaal missen in deze periode: met de familie en vriendengroepen bij elkaar komen, feestjes, lekker uit eten gaan, even een aai of een knuffel geven... Dat laatste vooral. En daarom sloeg ik uit armoe maar even mijn armen om een lekker stevige boom. Die had al meer meegemaakt, dat zag je zo. En wat ik toen vond... Bekijk de slideshow maar. En bij de volgende boom vonden we nog iets bijzonders. Die twee vondsten stemden me direct vrolijk.

Wonderlijk: het briefje vinden we mijn favoriete boom en op het briefje staat dat Madelief in Vlissingen wil gaan wonen. Dat is mijn geboorteplaats!

We startten vandaag met wandelen vanaf huis, via de Lekdijk West over de Goyerbrug naar Kaasboerderij De Ossenwaard - even boerenkaas kopen, de robot melkmachine aan het werk zien en zonder bestek de meegebrachte salade eten op de rand van een trampoline - en vanaf daar via de Kapelleweg terug over de brug en langs het kanaal weer naar huis.

De pijntjes steken telkens de kop op. En telkens komt er weer iets nieuws bij. Maar ooit zal het wel wennen, toch, dat wandelen? Vandaag: 13,9 kilometer. Cumulatief: 56,7 kilometer.

#vijfwekenthuisretraite #vijfwekenwandelen #elkedagtweeuurwandelen

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Poesjes!